Стало відомо про нове нашестя російських військових на Донбасі

 Апостроф

На окуповану територію Донбасу прибули спеціально сформовані групи снайперів, а також інструктори з Росії, які будуть проводити навчальні збори.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Як зазначається, командування окупантів приділяє особливу увагу застосуванню снайперів для нанесення втрат особовому складу військ ООС, а також загострення ситуацію на Донбасі.

"Під керівництвом прибулих з РФ інструкторів з 3 травня ц.р. проходять навчальні збори зі снайперами з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ. У ході підготовки снайперів використовуються дослідницькі зразки великокаліберних снайперських гвинтівок та переобладнані протитанкові рушниці", - йдеться в повідомленні.

Як стверджується, крім інструкторів, на Донбас прибули також спеціально сформовані групи снайперів однієї з російських ПВК для виконання "особливих" завдань.

"Поряд з нанесенням втрат особовому складу об’єднаних сил діяльність найманців спрямована на провокування загострення обстановки шляхом обстрілів позицій своїх військ для звинувачення українських підрозділів у веденні вогню", - повідомляють розвідники.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення