Стало відомо про смерть ветерана АТО в Чернігові

 Апостроф

У місті Чернігів після тривалої хвороби помер ветеран АТО Ігор Пащенко, який брав участь в боях за Луганський аеропорт і в Опитному.

Про це в Facebook повідомляє журналіст Павло Солодовник.

Пащенко воював у складі 80-ї бригади. Під час одного з боїв він був сильно контужений і кілька днів не міг отримати медичну допомогу. Коли ж Пащенко нарешті потрапив в госпіталь в Дніпрі, йому теж не відразу надали допомогу. Тоді медики змушені були лікувати одночасно велику кількість бійців і військові з цілими кінцівками отримували допомогу в другу чергу.

Тоді у Пащенко запалення мозку перейшло в менінгіт. Незважаючи на діагноз лікарів, що жити бійцеві залишилося два тижні, він пішов на поправку. У цьому йому допомогли увага волонтерів, товаришів по службі, а також малюнки дітей і патріотична символіка. У 2016 році в Чернігівському диспансері, де на той момент перебував Пащенко, стався неприємний інцидент. Бійця змусили зняти український прапор, який висів над його ліжком. Причиною нібито стало те, що прапор не стерильний. Повернути його вдалося тільки після втручання волонтерів та журналістів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення