Столичні копи розповіли деталі масштабної ДТП на Бориспільському шосе

 Depo

О 23:15 до поліції надійшла інформація про дорожньо-транспортну пригоду на Бориспільському шосе. За попередньою інформацією, внаслідок погіршення погодних умов водії п’ятнадцяти транспортних засобів не впоралися з керуванням, однак ніхто не постраждав.

Через тридцять хвилин на цій ділянці дороги зіштовхнулися автомобілі "Міцубісі" та "Фольксваген", унаслідок чого дві пасажирки, 1977 та 1991 років народження, отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували до медичного закладу та після огляду лікарів вони поїхали додому.

Окрім того, за кілька хвилин відбулося зіткнення "Опель" та "Хюндай". У результаті пасажирка автомобілю"«Опелю" отримала тілесні ушкодження та самостійно звернулася до лікарів.

На місце події негайно виїхали правоохоронці, однак по прибуттю виявили лише шість автомобілей. На водіїв транспортних засобів склали протоколи за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Зараз правоохоронці з’ясовують обставини та механізм автопригод. Після проведення першочергової перевірки буде надана правова кваліфікація подіям.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення