Страшна ДТП автобуса з хокейною командою в Канаді: жертв стало більше

 СЕГОДНЯ

У канадській лікарні померла тренер молодіжної хокейної команди Humboldt Broncos Дейна Бронс. Таким чином, кількість жертв зіткнення вантажівки з автобусом, в якому їхала команда, зросла до 16 осіб.

Як повідомляє видання The Globe and Mail, 24-річна Бронс померла вдень в середу, 11 квітня. Після ДТП її доставили в лікарню в критичному стані і вона перенесла дві операції.

Раніше ми писали про те, що водій автобуса під час аварії не постраждав. Його затримали, але згодом відпустили. У поліції поки не назвали причину ДТП та заявили, що ведеться розслідування.

"Експерти проводять дослідження дороги, аналізують технічний стан автобуса і вантажівки, які брали участь в інциденті", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в суботу, 7 квітня в канадській провінції Саскачеван автобус, в якому їхала юніорська хокейна команда "Хамболдт Бронкос", зіткнувся з вантажівкою. Тоді повідомлялося, що внаслідок аварії загинули 14 людей, ще 14 були госпіталізовані. Пізніше стало відомо про смерть в госпіталі одного з потерпілих.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення