Стрілянина в Києві: господар підстрелив своїх квартирантів: опубліковані фото

 СЕГОДНЯ

У Києві нетверезий господар квартири вирішив зайти до подружжю, яка орендувала у нього житло, щоб обговорити питання оплати. В ході розмови виникла сварка і чоловік вистрілив в голову своєму опонентові.

Як повідомили в прес-службі столичного управління Нацполіції, інформацію про подію копи отримали від лікарів, які госпіталізували 45-річного чоловіка з проникаючим пораненням ока.

З'ясувалося, що травму потерпілий отримав в орендованій квартирі на бульварі Праці під час конфлікту з родичем.

"Подружжя орендували квартиру у родича, який, будучи на підпитку, пішов з'ясовувати питання про оплату. Розмови не вийшло, тому власник приміщення дістав пневматичний пістолет і вистрілив в обличчя опонента. У цей час з роботи повернулася дружина потерпілого, яка спробувала заступитися за чоловіка, але в результаті також отримала поранення голови", – розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін.

Незабаром співробітники патрульної поліції затримали підозрюваного, на якого вказали свідки інциденту. У 56-річного дебошира вилучили пістолет іноземного виробництва калібру 4,5 мм.

"Подію кваліфікували як умисні тяжкі тілесні ушкодження. Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі", – додав Кузьмін.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення