Суд продовжив арешт вбивці поліцейських у Дніпрі (відео)

 УНН

Сьогодні в Дніпрі відбулося чергове засідання суду у справі звинувачуваного у вбивстві двох поліцейських, екс-торнадівця Олександра Пугачова. Термін утримання під вартою підозрюваного продовжили до 14 травня

"Термін утримання Олександра Пугачова під вартою продовжений на 60 діб, до 14 травня", – повідомив прокурор Олексій Семенюк.

При розгляді справи заслухали потерпілого і п'ятьох свідків.

Наступне засідання відбудеться 23 березня о 11:00.

Як повідомлялося, раніше двоє свідків впізнали Олександра Пугачова. Крім того, суд заарештував майно підозрюваного у тимчасово окупованому Торецькому.

Нагадаємо, Олександра Пугачова звинувачують за чотирма статтями Кримінального кодексу. Основна – ст. 115 частина друга ("Умисне вбивство двох або більше осіб"), а також ст. 348 ("Посягання на життя працівника правоохоронного органу"), ч. 1 ст. 263 ("Незаконне поводження зі зброєю"), ч. 1 ст. 262 ("Викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї, бойових припасів").

25 вересня в Дніпрі двоє патрульних зупинили чоловіка за порушення ПДР, той у відповідь відкрив стрілянину. В результаті поліцейський загинув на місці, його напарниця померла на операційному столі. Підозрюваним виявився Олександр Пугачов, колишній боєць "Торнадо", який знаходився в розшуку за скоєння інших тяжких злочинів.

Нагадаємо також про те, що це вже не переше засідання по справі вбивства поліцейських

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення