Тернопільські копи "накрили" відлагоджену мережу надання секс-послуг

Впродовж десяти місяців тернопільські оперативники відстежували діяльність підозрюваних, які організували бізнес з надання секс-послуг на території області, повідомляє прес-служба поліції.

За інформацією прес-служби ГУНП в Тернопільській області, справу започаткувала 29-річна уродженка Дніпра. Жінка, працюючи впродовж кількох років адміністратором на заході України, мала чимало знайомих серед дівчат легкої поведінки. Тому й вирішила змінити спосіб заробляння грошей.

Співпрацювати з сутенершою погодилося дев'ять повій з Одеси, Волині, Херсону, Києва та Дніпра. Найняла жінка двох водіїв з Тернополя та двох адміністраторів з Дніпропетровської області. Останні працювали вахтовим методом. Вони приймали замовлення по телефону чи через інтернет та скеровували до клієнтів дівчат. Уже покупці самі на місці зустрічі обирали ту, з якою бажали провести час.

Година послуг дівчат вартувала 1000-1500 гривень. Заробіток ділили 50 на 50. П'ятдесят відсотків йшло повіям, решта - отримували посередники. Адміністратори мали по 300 гривень за замовлення, а водії 200-300 за виїзд. Із клієнтами дівчата зустрічалися за межами власного житла - у саунах, готелях, приватних будинках. На добу вони встигали обслуговувати від п'яти до десяти чоловіків.

"Поліцейські здійснили кілька оперативних закупок сексуальних послуг і лише після цього правоохоронці відділу по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми разом з слідчим управлінням та під процесуальним керівництвом обласної прокуратури прийшли до дівчат та організатора з санкціонованими обшуками. Під час спецоперації у сутенерки вилучили комп'ютерну техніку, мобільні телефони, записники та банківські картки", - кажуть копи.

Відповідно до своїх діянь за статтею 303 ККУ, сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією, відповідатиме п'ятеро осіб - організатор, водії та адміністратори. Триває слідство

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення