У бойовиків "ДНР" спалах смертельної хвороби і повна інформаційна блокада

 СЕГОДНЯ

Окупаційна "влада" бойовиків в Донецьку щосили намагається не допустити поширення чуток і "непотрібної" інформації як серед цивільного населення, так і серед незаконних збройних формувань. Про це повідомила група "Інформаційний спротив".

Так, за даними "ІС", відключення телемовлення і радіомовлення в Донецьку разом зі зникненням в окремих районах Інтернету викликало в середовищі як бойовиків, так і цивільного населення вкрай негативний резонанс. Причина в тому, що на окупованих територіях почала поширюватися інформація у вигляді чуток про те, що Путін "зливає" Донецьк і "ДНР". Тому, щоб уникнути негативної реакції місцевого цивільного населення і бойовиків, вони були "відрізані від світу".

Разом з тим, за даними "ІС", відразу в декількох підрозділах так званого "1-го армійського корпусу ДНР" зафіксовані випадки захворювання на туберкульоз. У ряді випадків йдеться про відкриту форму захворювання. Тому командування "1-го АК ДНР" поставило задачу провести повну перевірку всіх бойовиків і російських найманців у всіх частинах і підрозділах на предмет захворювання на туберкульоз, не розголошуючи інформацію.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення