У “Борисполі” прикордонники викрили жінку, яка торгувала людьми

 УНН

Сьогодні під час здійснення контрольних заходів в аеропорту “Бориспіль” прикордонники ОКПП “Київ” виявили та затримали жінку, яка причетна до торгівлі людьми за кордон. Про це кореспонденту повідомила глава прес-служби ОКПП “Київ” Світлана Савчук.

На нашу співвітчизницю спрацювала база даних “Інтерпол”, коли вона прибула рейсом зі Стамбулу. Як з’ясувалось, житомирянка розшукується за вчинення злочину передбаченого ч.2 ст.149 (Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини) КК України. Підозрювана разом зі спільниками організували канал та займалися постачанням “живого товару” за кордон з метою подальшого використання обманутих жертв в сфері надання сексуальних послуг.

За цим фактом повідомлено Укрбюро Інтерполу в м.Києві. Наразы тривають подальші перевірочні заходи, після яких особу буде передано співробітникам Нацполіції.

Нагадаємо, співробітники Держприкордонслужби продовжують заходи щодо виявлення громадян, які порушили правила в’їзду/виїзду на/з тимчасово окупованої території АР Крим. Так, під час здійснення заходів контролю в столичному аеропорту “Київ” прикордонники виявили 6 громадян РФ, які перетинали державний кордон у закритих та недіючих пунктах пропуску.

.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення