У Дніпрі чоловіка побили, задушили і спалили у багатті

 УНН

У Дніпрі двоє зловмисників напали на чоловіка, побили, задушили і кинули його у багаття. За це їм загрожує 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області

Вбивство сталося 10 березня приблизно о 9:00 на вулиці Надії Алексеєнко у м. Дніпро. Отримавши повідомлення про виявлення тіла зі слідами насильницької смерті, на місце події виїхали співробітники поліції. В ході першочергових слідчих дій вони встановили обставини злочину, затримали зловмисників та доставили їх до Дніпровського відділу поліції. Підозрювані - 35-річний та 34-річний місцеві жителі.

"Під час сварки чоловіки напали на потерпілого та завдали йому численні удари по голові та тілу. Потім стали душити, а коли жертва втратила свідомість – кинули у багаття. Від отриманих трав та опіків 59-річний чоловік помер", - повідомили у прес-службі.

За фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за п. 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство). Чоловіків затримано, наразі врішується питання про повідомлення їм підозри та обрання запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення