У Дніпрі людей перевозив маршрутник-наркоман

 СЕГОДНЯ

У Дніпрі правоохоронці затримали водія маршрутки, який возив людей в стані наркотичного сп'яніння. Про це у Фейсбук повідомляє Патрульна поліція Дніпропетровської області.

"14 травня, близько 18:00 на спецлінію 102 зателефонувала жінка і повідомила, що водій маршрутного таксі №67, який їде по вулиці Передовій, підозріло поводиться. Патрульний екіпаж виявив транспортний засіб на вулиці Чернігівській. Автобус стояв з відкритими дверима, а на задньому сидінні спав чоловік", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські розбудили його. Як з'ясувалося, він – водій маршрутки, яка зараз повинна працювати на маршруті.

Заявниця також підтвердила, що це саме той водій, поведінка якого викликала у неї підозру, що той перебуває в стані наркотичного сп'яніння.

Інші пасажири, які були поруч, розповіли, що чоловік двічі проїхався зовсім іншим маршрутом. Водій зізнався, що перед цим курив наркотичну суміш, якою його пригостив товариш.

На водія поліцейські склали протокол за ст. 130 КУпАП (керування у стані сп'яніння) та постанову за ст.126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою без відповідних документів). Маршрутне таксі передали іншому співробітнику АТП.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення