У Дніпрі підлітки вбили безхатченка

 СЕГОДНЯ

У Дніпрі співробітники Індустріального відділення поліції затримали дівчину-підлітка і двох молодих людей, які в нетверезому стані до смерті забили одного бездомного чоловіка, а другого побили, і він з тяжкими тілесними ушкодженнями госпіталізований в лікарню.

Як повідомили у відділі комунікацій поліції Дніпропетровської області, щоб викрити підозрюваних в умисному вбивстві, оперативні працівники поліції обійшли поквартирно все багатоповерхівки, які перебували поруч з місцем злочину.

В ході слідства вдалося встановити, що в ніч з 9 на 10 лютого близько опівночі 13-річна дівчина разом з 16-річним учнем місцевої школи та 19-річним непрацюючим хлопцем випили в під'їзді пляшку коньяку. Після цього в стані алкогольного сп'яніння вони вийшли на вул. Калиновій.

"Поруч з будинком підлітки побачили двох бездомних, які спали на трубах теплотраси. Безпричинно вони напали на бомжів, били їх руками, ногами і камінням, в результаті чого 44-річний чоловік помер на місці, а 33-річний з численними тілесними ушкодженнями дочекався ранку, коли його помітили громадяни і викликали швидку допомогу і поліцію", – йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

Підозрювані у злочині були доставлені в Індустріальне відділення поліції. Їх вина підтверджується особистим визнанням і вилученими речовими доказами. Порушено кримінальне провадження у п.12 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення. Також слідчі вирішують питання про обрання їм запобіжного заходу. Відносно дівчини будуть застосовані примусові заходи виховного порядку

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення