У Дніпрі п'яні батьки валялися на асфальті, а маленька дитина бігала поруч (відео)

9 грудня, близько 2-ї години дня перехожі на вулиці Січових стрільців понад годину спостерігали сумну картину. Нетверезі чоловік та жінка напівлежали на тротуарі, а поряд бігав маленький хлопчик. Небайдужа громадянка зателефонувала на 102, бо переживала за дитину таких горе-батьків. Ті на малого не звертали уваги. Про це повідомляє Патрульна поліція Дніпра

Патрульні прибули на місце події. Дійсно, посеред пішохідної зони сиділи 2 осіб із ознаками сильного алкогольного сп’яніння та з’ясовували стосунки. Неподалік них був маленький хлопчик. Жінка плакала, на її одязі були сліди крові. Чоловік поводився агресивно, погрожував охоронцям порядку, брутально лаявся, не зважаючи на те, що поряд перебував його син. Інспектори заспокоїли чоловіка, застосувавши кайданки. Вони сповістили про те, що трапилося представників ювенальної превенції та викликали швидку допомогу.

Хлопчика супроводили до лікарні і передали медпрацівникам. Чоловіка та жінку доставили до Шевченківського відділку поліції. Там на них склали постанову за ст. 178 КУпАП (Розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях та поява у п’яному вигляді).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення