У Дніпрі поліцейський-вимагач погрожував дитині і вимагав грошей (відео)

 СЕГОДНЯ

У Дніпрі викрили поліцейського, який, погрожуючи кримінальною відповідальністю 13-річному школяреві, зажадав від його рідних 5 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

"Як встановили співробітники УВБ поліції Дніпропетровської області, 19-річний хлопець викрав гроші у двох неповнолітніх. Під час спілкування з правоохоронцями затриманий запевнив, що нібито його попросив зробити це 13-річний знайомий хлопчик. Тому інспектор сектора ювенальної поліції Дніпровського відділу поліції звинуватив школяра в злочині. Хоч підліток і не перебуває на обліку, як "проблемний" і не притягувався до відповідальності раніше, 29-річний старший лейтенант поліції замість профілактичної бесіди з малолітньою дитиною пообіцяв посадити його до в'язниці як співучасника злочину", – зазначили в прес-службі.

Коли старший брат школяра прийшов на розмову до поліцейського, той заявив, що допоможе уникнути відкриття кримінального провадження щодо дитини за 5 тисяч гривень.

Розуміючи, що його можуть затримати, інспектор прийшов на обумовлену зустріч в бронежилеті і з травматичним пістолетом. Отриманий хабар він поніс в найближчий пивний бар і попросив бармена замінити отримані купюри на інші.

У цей момент поліцейського і затримали. У чоловіка вилучили гроші, травматичний пістолет та набої до нього.

Зараз поліцейський знаходиться під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення