У Дніпрі жінка вбила рідну сестру

Застілля двох сестер закінчилось кровавою трагедією. Жінка холоднокровно встромила кухонний ніж у груди своїй молодшій сестрі. Потім зайшла до матері у кімнату і повідомила, що знайшла самовбивцю на кухні. Про це повідомляє Нацполіція

"Повідомлення від жінки про самогубство дочки надійшло до Новокодацького відділення поліції 9 липня. На місце події відразу виїхали співробітники слідчо-оперативної групи.

Вдома поліцейських зустріли мати та старша сестра жертви. За словами сестри, вона знайшла потерпілу лежачою на кухні. Із грудей у неї стирчав ніж. Жінка розповіла, що незадовго до цього вони вечеряли, не обійшлося і без спиртного. Далі вона залишила покійну та пішла в свою кімнату. А коли повернулася, то вже побачила жахливу картину. Страшну новину вона тут же повідомила матері, яка в сусідній кімнаті дивилася телевізор.

За даним фактом слідчим відділення Новокодацького відділення поліції було внесено відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (самогубство).

В ході оперативно-слідчих дій було вставлено, що смерть жінки настала не через самогубство. Останню насильницьким шляхом лишили життя. Підозра впала на старшу сестру.

Зловмисниця зізналась у скоєному вбивстві та розповіла, що після застілля вона без будь якої причини розгнівалася на молодшу сестру. Не контролюючи свої дії, жінка взяли зі столу ніж та встромила його у груди сестри. Потім пішла до себе в кімнату, а через деякий час зайшла до матері та сказала, що знайшла на кухні самовбивцю",-йдеться у повідомленні

За інформацією поліції, у зв’язку з новими обставинами у справі злочин був перекваліфікований з ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (самогубство) на (очевидне вбивство). Зловмисниця затримана в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. На даний час їй обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 15 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення