У Донецьку помічена колона військової техніки: з'явилося відео

 СЕГОДНЯ

В окупованому Донецьку помітили колону військової броньованої техніки чисельністю близько 20 одиниць. Відповідне відео з'явилося в YouTube.

В анотації до відео вказується, що техніка їхала через житлові квартали Донецька 10 вересня – рухалася вона по вулиці Артема. У колоні було близько 20 бронетранспортерів.

Також наголошується, що для т.зв. "Народної міліції ДНР" такі маневри не властиві і, можливо, це пов'язано із спекотною останнім часом ситуацією в невизнаній республіці.

Однак більш ймовірна причина появи важкої техніки на вулицях міста в тому, що на сьогодні, 11 вересня, в "ДНР" намічені військові "навчання" в яких, як заявляли самі бойовики, візьмуть участь понад чотири тисячі чоловік особового складу та понад 300 одиниць військової техніки.

Нагадаємо, нещодавно українська сторона в СЦКК повідомляла, що спостерігачі ОБСЄ помітили багато російських танків і артилерії на Донбасі. В місії зазначають, що величезна кількість важкого озброєння покинула місця зберігання і зосереджена на бойових позиціях.

У свою чергу розвідка повідомляла, що Росія вирішила скористатися перемир'ям для перекидання артилерії на Донбас. Прибулі з РФ артилерійські підрозділи мають на озброєнні в т.ч. реактивні системи залпового вогню. Вони розміщуються в основному на територіях об'єктів т.зв. державної комунальної власності, в т.ч. освітніх і медичних установ

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення