У Харкові п'яний лихач влаштував п'ять ДТП і протаранив машину копів

 СЕГОДНЯ

У Харкові увечері 19 березня п'яний водій ВАЗ-21099 влаштував п'ять аварій і, намагаючись сховатися, протаранив поліцейську машину, яка перегородила йому дорогу, поранивши двох копів.

Як повідомили в прес-службі патрульної поліції міста, порушник був затриманий після зіткнення з Prius правоохоронців.

"Водія ВАЗ-21099 поліцейські затримали на місці події. Чоловік мав ознаки алкогольного сп'яніння. Для оформлення всіх ДТП на місце викликали слідчо-оперативну групу", – йдеться в повідомленні.

Також у відомстві уточнили, що першу аварію лихач влаштував на вулиці Шевченка близько 20:10, врізавшись в Ford Ecospor і зникнувши з місця ДТП. Патрульні, які стали свідками цього зіткнення, кинулися в погоню і зуміли зупинити лихача на вулиці Академіка Павлова.

У свою чергу, журналістка Надія Тофан в своєму Facebook написала, що винуватець серії аварій був "п'яний вдрабадан, а в машині були ще жінка і дитина".

Активісти Police Control Ukraine додали, що "гонщик" встиг зробити п'ять аварій: перші дві ДТП він спровокував на вулиці Шевченка, а потім в районі станції метро "Київська", після чого і почалася погоня.

"Патрульні, які перекривають дороги, щоб зупинити несамовитого водія, блокують рух ВАЗ-21099, і п'яний водій б'є Toyota Prius в ліве крило, після цього врізається в Daewoo. У результаті зіткнення двоє патрульних отримують травми, в одного з них струс головного мозку", – йдеться в повідомленні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення