У Харкові суд випустив на свободу жінку, яка вбила екс-десантника

 СЕГОДНЯ

Харківський районний суд виніс вирок жінці, яка вбила свого співмешканця, намагаючись захиститися від нього. Документ опублікований в Єдиному реєстрі судових рішень.

Злочин стався ще 19 червня 2015 року, коли колишній десантник прийшов додому до співмешканки, але та його не пустила, оскільки чоловік був п'яний. Після цього той вибив скло, проник до будинку і вдарив жінку ногою в груди.

У свою чергу, мешканка Харківського району схопила пляшку і стала відбиватися. Внаслідок чого дебошир від перелому кісток черепа і крововиливу в мозок помер.

Під час судового розгляду жінка частково визнала свою провину і розповіла, що загиблий погрожував їй розправою і розбудив маленького сина, який заплакав. Підсудна також заявила, що не хотіла вбивати жертву, а лише захищалась від нападу.

Її слова підтвердили свідки, які бачили на грудях жінки слід від удару ногою, а також повідомили, що чоловік був живий після того, що сталося, і спав на підлозі.

Суд визнав жительку Харківського району винною в умисному вбивстві при перевищенні меж необхідної самооборони. Жінку засудили до шести місяців позбавлення волі, але звільнили від покарання за амністією. Наразі рішення не набуло чинності, триває термін апеляційного оскарження.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення