У Херсоні п'яний чоловік обстріляв з травматики компанію молодих людей

У суботу, 10 вересня, у Таврійському мікрорайоні М.херсона нетверезий чоловік обстріляв з травматичного пістолета компанію молодих людей.

Про це повідомляється на сайті обласного управління Нацполиції

В результаті в лікарню з тілесними ушкодженнями були доставлені двоє місцевих жителів. У 21-річного постраждалого лікарі виявили вогнепальне поранення стегна, у 20-річного - вогнепальне поранення лівого передпліччя.

Постраждалі розповіли, що вони розмовляли з дівчатами біля під'їзду однієї з багатоповерхівок. Повз проходив нетверезий чоловік і в грубій формі почав з ними спілкуватися . Словесна перепалка переросла в конфлікт, в ході якого чоловік дістав пістолет і почав стріляти.

Поліцейські встановили, що тілесні ушкодження потерпілим спричинив 32-річний місцевий житель з травматичної зброї марки "Зоракі".

Затриманий розповів оперативникам, що кілька годин тому знайшов пістолет на зупинці громадського транспорту та вранці збирався віднести зброю в поліцію. Він також стверджує, що саме постраждалі першими напали на нього і він стріляв з метою захисту.

Поліція відкрила справу за статтею "хуліганство".

Нагадаємо, в неділю, 11 вересня, у вагоні одеського трамвая стався конфлікт, який закінчився стріляниною з револьвера. В результаті поранення отримала жінка, яка не має ніякого відношення до конфлікту.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення