У Хмельницькому грабіжники напали на магазин (відео)

Подія сталася у Хмельницькому по вулиці Тернопільській. У рибний магазин під виглядом покупців зайшли двоє молодиків, які почали вимагати видати їм денну виручку. Коли 49-річна продавчиня відмовила, вони почали погрожувати їй пістолетом і самі забрали усі гроші з каси. Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Хмельницької області

У цей час двоє випадкових перехожих, Василь і Дмитро, побачили, що молодики напали на продавчиню. Хлопці заблокували вхідні двері та викликали поліцію. Зрозумівши, що опинились у пастці, злодії розбили вікно та вискочили на вулицю, намагаючись «загубитись» в довколишніх дворах.

Хлопці вказали патрульним напрямок, куди побігли розбійники, і завдяки цьому затримати їх вдалося за лічені хвилини.

Як розповідає інспектор патрульної поліції Віталій Шевчук, обоє перебували у стані алкогольного сп’яніння. Від скла мали порізи на руках, але запевняли, що травми отримали під час сутички між собою.

Зловмисників доправили в Південно-Західне відділення поліції. Там з’ясувалося, що обоє затриманих 31 та 33 років — місцеві жителі, раніше вже неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності за крадіжки, грабежі та розбої. У них вилучили пневматичний пістолет та близько 9 тисяч гривень, які нападники викрали з магазину.

Наразі обоє підозрюваних перебувають під вартою. Згідно із ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, їм може загрожувати до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення