У Києві 15-річну дівчинку шість днів тримали в сексуальному рабстві

 СЕГОДНЯ

У Києві патрульні врятували дівчинку з квартири, де над нею знущалися троє дорослих.

18 липня близько 17 години патрульним надійшов виклик про те, що людина благає про допомогу на вулиці Миколи Закревського. На місці події заявник пояснив: він з дочкою вийшов на прогулянку, коли хтось почав кидати їм папірці з вікна на восьмому поверсі. Це були записки з проханням допомогти і викликали патруль.

Інспектори патрульної поліції негайно піднялися на восьмий поверх. Дитина могла говорити з патрульними тільки через двері, так як вони були замкнені. Дівчинка розповіла: "Мені неповних 16 років, я з Житомирської області. 13 липня приїхала до Києва працювати нянею – оголошення знайшла в одній з соцмереж. Тут мене зустріли двоє жінок, привели в цю квартиру. Згодом сюди прийшов ще один чоловік. Вони втрьох били мене, змушували пити алкоголь, тягали за волосся і залякували. Щовечора возили до чоловіків і примушували займатися проституцією. Відібрали всі речі. Змусили по телефону брехати матері, що я знайшла роботу і у мене все в порядку"

Дівчинка найбільше боялася, що господарі квартири скоро повернуться. Діяти треба було негайно.

Поліцейські швидко звільнили постраждалу з квартири і заспокоїли її. "Вона виглядала дуже переляканою, на тілі були синці", – згадують патрульні. Втім, пізніше врятована сказала, що вже відчуває себе краще і не потребує медичної допомоги

На місце події прибула слідчо-оперативна група, якій передали дитину.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення