У Києві 19-річний раніше судимий хлопець намагався зґвалтувати дівчину

У Києві поліцейські затримали 19-річного хлопця, який намагався зґвалтувати неповнолітню дівчину. Про це повідомили в прес-службі столичної поліції.

Інцидент стався на проспекті Академіка Глушкова. Як розповів в.о. начальника відділення слідчого відділу Голосіївського управління поліції Олег Самойлик, юнак зайшов у кафе, в якому працює дівчина, щоб нібито запитати дорогу до місцевого будівельного майданчику.

"Співробітниця закладу погодилася показати напрямок і вийшла з хлопцем на вулицю. Але той почав приставати до неї, кинув на землю і намагався зґвалтувати. Крики дівчата про допомогу почув працівник служби таксі, зупинив молодої людини і тримав до прибуття поліції", - розповів Самойлик.

Як з'ясувалося, юнак виявився жителем Київської області. Він був раніше судимий за грабіж. Крім того, копи опублікували відео допиту затриманого.

"Розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 15, частиною 3 статті 152 (Закінчений замах на зґвалтування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до дванадцяти років позбавлення волі. Затриманому оголошено про підозру. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу", - додав Самойлик.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення