У Києві 80-річна бабуся двічі за тиждень стала жертвою злочинців

 СЕГОДНЯ

У столиці літня мешканка Русанівки за кілька днів двічі стала жертвою зловмисників.

"У п'ятницю була пограбована у власній квартирі моя 80-річна бабуся. З наївності і довірливості вона впустила до оселі жінку, яка нібито перевіряла лічильник. Документи не спитала. Злодійка запаморочила бабусі голову розмовою про пільгові продуктові набори, які нібито покладалися всім пенсіонерам на Новий рік. На відповідь бабусі про те, що подібного набору вона не отримувала, вона запропонувала пройти на кухню і підписати якісь папери на отримання. У цей час спільник злодійки обчищав квартиру! Пропажа майна з'ясувалася пізніше, причому гаманці і шкатулки лежали на своїх місцях , тільки вже порожні", – повідомила киянка Катерина Львова в групі "Русанівка" в Facebook.

Однак на цьому пригоди бабусі не закінчилися: вчора о п'ятій годині вечора на неї зі спини напали в під'їзді житлового будинку по вул. Шамо, 4. "У цей час бабуся відкривала ключем двері до квартири. Нападником був чоловік, він відкинув стареньку об стіну і вирвав сумку, після чого почав тікати!" – розповіла внучка жінки.

На місце викликали поліцію і "швидку". Пенсіонерка в результаті нападу отримала струс мозку і забої. "Поліція сказала, що подібних випадків зі злодіями – "перевіряльниками" останнім часом на Русанівці дуже багато Але інцидент з нападом на літню людину – це справа рук наркоманів, швидше за все", – розповіла Катерина Львова.

Нагадаємо, під Києвом судять банду "перевіряльників", які проникли до квартири 88-річної пенсіонерки та вбили її. Наживою злочинців стала тисяча гривень.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення