У Києві через масову ДТП перекривали Бориспільську трасу

На Бориспільській трасі в сторону Києва сталася масова аварія. На одній ділянці дороги за невеликий проміжок часу зіткнулися більше двадцяти автомобілів. Причиною масового зіткнення стала сильна ожеледь, яка покрила дорожнє полотно.

Перша ДТП на Бориспільській трасі сталося в середу, 27 березня, близько 23:30. Про це повідомляє Інформатор

За попередніми даними, через сильну ожеледь на Бориспільській трасі в сторону Києва зіткнулися більше двадцяти автомобілів. Постраждали як легковики так і вантажні автомобілі. На невеликій ділянці траси машини були розкидані фактично по всій дорозі. Кілька автомобілів полетіли у відбійник. Прибулі на місце події поліцейські оточили трасу і не пропускали машини,які їхали по Бориспільській трасі в сторону Києва. Дорога була перекрита від вулиці Бориспільської до станції метро «Бориспільська». Точне число постраждалих в аварії машин невідомо, оскільки багато водіїв їхали своїм ходом. Однак, за словами поліції, в аваріях на цій ділянці брали участь більше двадцяти автомобілів.

На щастя, в результаті такого великого ДТП ніхто не постраждав. На місці працювали кілька екіпажів патрульної поліції. Деталі події встановить слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення