У Києві чоловік намагався втопити 60-річну жінку в Русанівському каналі

 СЕГОДНЯ

У Києві чоловік під час купання в Русанівському каналі намагався втопити жінку. Про це повідомляє прес-служба столичного главку Нацполіції.

"У поліцію звернулася 60-річна жінка, яка повідомила про те, що в Русанівському каналі невідомий намагався її втопити. Коли потерпіла плавала в водоймі, до неї наблизився незнайомець і почав топити. Жінці вдалося врятуватися, а зловмисник втік", – йдеться у повідомленні.

Через кілька годин співробітники карного розшуку затримали зловмисника на території району. Ним виявився 29-річний уродженець Дніпропетровщини, раніше він проблем із законом не мав.

Під час спілкування з правоохоронцями чоловік поводився неадекватно, після чого його госпіталізували в лікарню для обстеження.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 і ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує до 15 років позбавлення волі. В рамках кримінального провадження призначено низку експертиз, в тому числі для встановлення, чи перебував чоловік під дією наркотичних або інших речовин в момент нападу на потерпілу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення