У Києві двоє п'яних чоловіків побили кур'єра і забрали у нього піцу

 СЕГОДНЯ

У Дарницькому районі Києва двоє чоловіків, застосувавши фізичну силу і погрожуючи зброєю, побили і пограбували кур'єра. Зловмисникам загрожує до десяти років ув'язнення.

Близько п'ятої години ранку від працівника піцерії надійшло повідомлення про те, що двоє невідомих чоловіків, погрожуючи зброєю, побили його і відібрали піцу.

На місце терміново прибула слідчо-оперативна група Дарницького управління поліції, кінологи і лікарі.

На місці потерпілий розповів, що на роботі отримав замовлення на доставку піци. Приїхавши за вказаною адресою, його зустріли двоє невідомих, які накинулися на нього, побили і пограбували.

З місця події вони зникли, а 36-річний потерпілий відразу повідомив про інцидент поліцейським.

Правоохоронці почали пошуки зловмисників – і вже через кілька годин затримали їх. Встановлено, що це місцеві жителі, які знаходилися в стані алкогольного сп'яніння.

За даним фактом слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Зловмисникам вибрали запобіжний захід – утримання під вартою, їм загрожує до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, в Києві чоловік систематично грабував кур'єрів піцерій. Зловмисник разом зі спільниками замовляли продукти, а коли представник доставляв товар – нападали на нього і забирали гроші і всі цінні речі. Слідством доведено причетність зловмисника до шести злочинів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення