У Києві хлопець отримав кулю в живіт, заступившись за невідому жінку

У Києві чоловік отримав поранення в живіт, заступившись за перехожу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Олександр Кузьмін, начальник Дніпровського управління поліції розповів, що на вулиці виник конфлікт між подружжям, який переріс у штовханину і бійку.

"Свідок події вирішив захистити незнайому жінку. Однак чоловік агресивно відреагував на зауваження та вдарив потерпілого. Після цього дістав пістолет, попередньо - травматичний, та вистрілив у 35-річного місцевого мешканця", - додав Олександр Кузьмін.

Чоловіка з пораненням у живіт госпіталізували до медичного закладу. А 57-річного зловмисника затримали на місці та доставили до територіального управління поліції. Зброю вилучили та направили на експертизу.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство - ред.) Кримінального кодексу України. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому загрожує до семи років позбавлення волі

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення