У Києві на Броварському проспекті водій Land Cruiser збив чоловіка

У середу, 20 лютого, на Броварському проспекті сталася аварія за участю автомобіля Toyota Land Cruiser і пішохода. Чоловік перебігав дорогу в недозволеному місці. Land Cruiser збив чоловіка недалеко від повороту на село Зазим'я.

ДТП сталося близько 20:50. Про це повідомляє Інформатор

За попередніми даними, водій автомобіля Opel після відвідування автомийки на Броварському проспекті зауважив, що у його машини відпав молдинг. Запчастина валялася на проїжджій частині. Чоловік вирішив припаркувати автомобіль на узбіччі і підібрати відвалився молдинг. Він дочекався червоного сигналу світлофора і вийшов на проїжджу частину. До моменту, коли для машин загорілося зелене, чоловік не встиг повернутися на тротуар. Водій Land Cruiser вчасно не помітив перебігала дорогу пішохода, спробував уникнути зіткнення і вдарив чоловіка по дотичній правим боком автомобіля. Від зіткнення чоловік втратив рівновагу і впав, вдарившись головою об асфальт.

В результаті зіткнення у збитого серйозно травмована голова, медики підозрюють струс мозку. У автомобіля Toyota Land Cruiser збито дзеркало заднього виду. На місці працював екіпаж патрульно поліції і «швидка». Деталі й винуватця аварії встановить слідство.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на вулиці Оноре де Бальзака трапився наїзд на пішохода. Mercedes збив чоловіка, який вибіг на на проїжджу частину, щоб врятувати свою собаку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення