У Києві на Подолі двірник зґвалтував 8-річного хлопчика

 Канал 112

У Подільському районі Києва двірник зґвалтував 8-річного хлопчика. Чоловіка затримали. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Під час проведення розслідування поліція встановила, що 33-річний уродженець Дніпропетровської області помітив молодого хлопчика, який сів у маршрутне таксі. Зловмисник сів біля нього і почав розмову на непристойні теми. Приїхавши на зупинку, чоловік попрямував за дитиною до його дому і зайшов з ним у парадне.

"Коли в під'їзді нікого не було, зловмисник почав погрожувати дитині і нецензурно виражатися. Силою зняв з хлопчика одяг, після чого задовольнив свою статеву пристрасть неприродним способом", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські затримали зловмисника, який обґрунтовано підозрюється в скоєнні злочину. Він - не одружений, у столиці працював двірником.

Працівниками слідчого відділу Подільського управління поліції оголосили йому підозра у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) Кримінального кодексу України, і обрали запобіжний захід - утримання під вартою. Йому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення