У Києві на Троєщині підліток вистрибнув з 6 поверху

У ніч на 3 квітня в Києві за адресою вулиця Закревського, 5а з вікна висотки випав підліток. На щастя, хлопець залишився живий. Постраждалого 2003 року народження госпіталізували в лікарню.

Виклик на лінію 102 надійшов близько 1:40. Про це повідомляє Інформатор.

По прибуттю на місце події правоохоронці встановили, що з вікна шостого поверху вистрибнув 15-річний хлопець. Підліток отримав травми, але при цьому перебував у неадекватному стані.

Під час госпіталізації потерпілого, хлопець зізнався, що вживав наркотичні препарати, а саме «марки». Мати хлопця зазначила, що не знала про те, що її син вживає наркотики. Вона думала, що він пішов спати і перед інцидентом вони не сварилися.

Хлопця доставили в реанімацію дитячої лікарні «Охматдит». Попередній діагноз потерпілого: закрита черепно-мозкова травма, закрита травма живота, закрита травма грудної клітини та перелом руки. Подробиці інциденту встановлюються.

Для довідки: «Марка» - одне з найнебезпечніших наркотичних речовин, що повністю міняє свідомість, носить абревіатуру ЛСД. Найчастіше воно являє собою папір, просочену невеликою кількістю розчину д-лізергінової кислоти, звідси і назва - «марка»

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення