У Києві нетверезий підполковник поліції скоїв ДТП (відео)

10 січня ввечері, у столиці в районі Солом‘янської площі, водій автомобіля Daewoo влетів в електроопору. Про це повідомляє спільнота "Київ Оперативний" на своїй сторінці у Фейсбук.

"Близько 21:45 водій автомобіля Daewoo Nexia, державний номерний знак AA 0040PT, рухаючись по Митрополіта Липківського у бік Солом‘янської вулиці, втратив керування над автівкою та на великій швидкості в‘їхав в електроопору. Від удару автомобіль Daewoo почав горіти. На щастя, в салоні авто, крім водія, нікого не було і він зміг самостійно вибратися із палаючого авто",-йдеться у повідомленні

Пожежу оперативно ліквідували бійці пожежної охорони ДСНС. Водія госпіталізували до лікарні.

За інформацією спільноти, за кермом постраждалої автівки знаходився підполковник поліції, який перебував у стані алкогольного сп'яніння. Зазначається також, що нетверезий водій згодом втік з лікарні

"Водієм виявився підполковник національної поліції, старший слідчий-криміналіст Головного слідчого управління - Регеда Едуард. Знаходився із усіма ознаками сильного алкогольного сп’яніння, втік з лікарні",-повідомляє спільнота.

Після повідомлення про поліцю, користувач Владіслав Пантілімонов в жартівливій формі запропонував варіант "пояснюваньної" для постраждалого водія

"Їхав спокійно, 50 км / год, нікого не обганял. Зненацька, прямо на проїжджу частину, з перевищенням швидкості вискочило засіб зовнішнього освітлення - далі "стовп".

Рухаючись зі швидкістю понад 120 км/г прямолінійним маневром, стовп унеможливив здійснення аварійного маневру - повороту або екстреного гальмування.

Зважаючи на ситуацію, дорожнього транспортної ситуації відбулося ДТП, з вини та за кошти зовнішнього освітлення, тобто - "стовпа".

Прошу вжити заходів дисциплінарного впливу до вищезазначеного засобу зовнішнього освітлення (він же - "стовп") і відшкодувати мені понесені витрати:

1. Ремонт транспортного засобу типу "автомобіль" - 2000000 грн.

2. Психологічна реабілітація - 25000 грн.

Дата. Підпис. "

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення