У Києві п'яний чоловік підстрелив велосипедиста на світлофорі

 СЕГОДНЯ

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який з пістолета поранив велосипедиста на світлофорі біля пішохідного переходу на Вул.Автозаводській.

Як повідомляє у понеділок відділ комунікації поліції м.Києва, поліція отримала повідомлення, що на Вул.Автозаводська чоловіка поранили в руку.

"На місці події до поліції звернувся 56-річний киянин, який розповів, що їхав на велосипеді і зупинився на світлофорі, як раптом у нього вистрілив невідомий", – сказано у повідомленні.

Постраждалого госпіталізували до медичного закладу з діагнозом вогнепальне поранення передпліччя.

Правоохоронці провели комплекс оперативних заходів і невдовзі затримали підозрюваного – ним виявився 41-річний уродженець Київської області.

"Зловмисник з явними ознаками алкогольного сп'яніння поводився агресивно. Під час поверхневого огляду правоохоронці виявили у нього предмет, схожий на пістолет для відстрілу гумових куль. Зараз вилучений предмет спрямований на проведення експертизи", – сказано у повідомленні.

Фігурант затриманий.

Розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення