У Києві стався конфлікт через приміщення спорткомплексу, є постраждалі

 СЕГОДНЯ

Біля спорткомплексу в Дарницькому районі Києва стався конфлікт, в результаті якого шість осіб були доставлені в лікарню.

О 9:40 поліцейські отримали повідомлення про бійку з потерпілими на вулиці Бориспільській. На місце прибули поліцейські патрулі, спецназівці і слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

Попередньо з'ясувалося, що конфлікт виник між людьми, які претендують на будівлю: новий власник (орендар) з групою підтримки зайняв приміщення, вранці між ними і людьми, які там займалися, виник конфлікт, а потім – бійка. В результаті, за словами свідків, кілька людей отримали ножові поранення (але тільки один потерпілий перебував на місці, решта – втекли), ще у одного – з травматичної зброї, у решти – травми тіла. Інформація про потерпілих уточнюється.

Людина, яка, ймовірно, поранила людей ножем, теж отримала тілесні ушкодження, тому після надання медичної допомоги її доставлять в управління поліції. На місці правоохоронці також вилучили ніж для проведення експертного дослідження.

Слідчо-оперативна група документує подія, відомості про який внесені до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень. Поки з заявами про вчинення будь-яких правопорушень ніхто з цього приводу не звертався.

Всіх учасників конфлікту, які знаходяться на місці, доставлять в поліцейське управління для дачі пояснень, тих, хто втік – встановлюють і розшукують. Після проведення першочергової перевірки їх дії будуть кваліфіковані згідно з нормами адміністративного або кримінального права. Крім того, правоохоронці встановлюють власників спортклубу і перевіряють документи, надані людьми, які зайняли приміщення вночі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення