У Києві стовпи б'ють струмом собак і людей

 СЕГОДНЯ

Кияни скаржаться, що стовпи освітлення в місті б'ють струмом. У центрі на вул. Лаврській, 2, на пішохідному переході, недалеко від школи №90, від електроопори вдарило струмом собаку. Перелякана тварина билася в конвульсіях, і від стресу вкусила за руку свою господиню Олену Карпенко, яка намагалася допомогти вихованцеві.

За її словами, на цьому переході в той же день, струмом вдарило ще одного собаку, і той, перебуваючи в шоковому стані, покусав господаря – на снігу була калюжа крові. Олена написала про це в соцмережах, щоб попередити про небезпечне місце киян, особливо дітей, які йдуть по переходу в школу і можуть постраждати. Жінка звернулася в кол-центр мерії 15-51, зажадавши, щоб комунальники убезпечили це місце.

Користувачі соцмереж пишуть, що подібні удари струмом були на вул. Милославській, 10, на Троєщині, біля фонтану в Маріїнському парку, на вул. Омеляновича-Павленка. Люди постраждали через те, що були одягнені в легке взуття, яке пропускає електрику.

Як пояснили нам в КП "Київміськсвітло", на Лаврській струмом собаку вдарило не від електричного стовпа, а від світлофора, у якого був пошкоджений кабель. Його відключили від електроживлення і обіцяють відремонтувати співробітники КП "Київдорсервіс".

"Таке могло статися через дуже вологу погоду. Але вдень наші стовпи відключені від струму, їх включають увечері", – пояснили в "Київміськсвітло".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення