У Києві в більярдному клубі відбулася кривава бійка: чоловіка побили києм

 СЕГОДНЯ

У столичному більярдному клубі в Деснянському районі стався серйозний конфлікт між відвідувачами. Як повідомили в ГУ НП Києва, внаслідок сварки один з відвідувачів вдарив іншого києм в голову.

"У клубі відпочивала компанія, а також були присутні постійні гравці. Один з постійних клієнтів закладу зробив зауваження новим відвідувачам, які шуміли і некоректно поводилися. Між ним і 31-річним чоловіком з компанії виник конфлікт, під час якого постійний гість вдарив нового києм, який тримав в руці. Після цього він втік з клубу", – розповіли в поліції Києва.

Потерпілий киянин, який, до речі, перебував у стані алкогольного сп'яніння, був госпіталізований з серйозною травмою голови. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 КК "Умисне тяжке тілесне ушкодження".

Правоохоронці вже опитали свідків і вилучили відео з камер спостереження, і незабаром підозрюваний був затриманий. Ним виявився 32-річний киянин. Чоловік визнав свою провину, йому вже обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення