У Києві викрили фальшивий обмінний пункт

У столиці поліцейські викрили фальшивий обмінний пункт. Про це повідомляють в Нацполіціі.

"Зловмисники орендують офіс, оформляють його, як пункт обміну валют, дають оголошення і чекають клієнта з великою сумою. Згодом зникають з грошима через інші двері - приміщення виявляється прохідним", - йдеться в повідомленні.

Виклик надійшов від чоловіка, у якого злодії забрали 200 тисяч гривень. Його пограбували в обмінному пункті біля центрального залізничного вокзалу. Про обмін зазначеної суми на конкретний час він домовився по телефону. Контакти він знайшов в інтернеті.

"Працівник кіоску взяв у клієнта гроші, на спеціальному апараті перерахував і вийшов з купюрами в сусідню кімнату. Потерпілий кілька хвилин почекав, покликав, спробував відкрити двері до касира. Вони вже були закриті. Далі вибив фанеру і побачив сходи і дірку в стелі. Ні касира, ні грошей ", - розповідають в Нацполіціі.

За словами дирекції ринку, нові тимчасові власники кіоску з'явилися тут 4-5 днів тому. У Нацполіціі відзначають, що це не єдиний випадок. Розслідується кримінальне провадження та проводяться оперативно-розшукові заходи.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення