У Києві водій "прокатав" пішохода на даху машини

 СЕГОДНЯ

Біля Дарницького вокзалу в Києві в ніч на 12 грудня Daewoo Lanos збив пішохода – чоловіка протягло на даху автомобіля близько 30 метрів.

Інцидент стався близько 4:30 на вулиці Привокзальній, коли автомобіль рухався в бік Харківського шосе. За словами водія, пішохід вибіг на дорогу раптово і водій не встиг відреагувати на його появу, повідомляє "Інформатор".

Від зіткнення з машиною потерпілий спочатку вилетів на передній бампер автомобіля, розбив тілом лобове скло, а потім опинився на даху. При цьому водій не відразу зрозумів, що сталося і ще близько 30 метрів провіз збитого на даху.

Пізніше водій викликав на місце події "швидку" і патрульних. Лікарі госпіталізували потерпілого до лікарні швидкої допомоги з травмами середньої тяжкості, а власник машини, на щастя, не постраждав.

За словами водія, він не перевищував допустиму швидкість, а в тому місці, де пішохід вибіг на дорогу, світлофор був, але не працював. Співробітники поліції повідомили, що, за попередніми даними, ознак алкогольного сп'яніння у власника Daewoo немає. З якою швидкістю рухався Lanos і з чиєї вини сталася аварія, встановить слідство

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення