​У Києві застрелили чоловіка​ (відео)

У Києві затримано 44-річного чоловіка за підозрою у вбивстві знайомого. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції столиці.

Злочин стався ввечері на вулиці Маяковського біля припаркованого автомобіля. Двоє чоловіків з'ясовували стосунки, в ході конфлікту один з чоловіків вистрілив в іншого, після чого зник з місця події. Потерпілий 39-річний киянин від отриманого поранення помер в лікарні.

"Ми встановили, що чоловіки перебували в трудових відносинах: обидва займалися ремонтом транспортних засобів. Між ними був тривалий конфлікт. Оперативники відпрацювали місце злочину, поспілкувалися з очевидцями і вивчили відео з камер спостереження, що дозволило через кілька годин затримати нападника", - розповів начальник Нацполіції Києва Андрій Крищенко

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Слідчі звернуться до суду для обрання 44-річному фігуранту запобіжного заходу. Якщо вина затриманого буде доведена, його чекає покарання до 15 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення