У Києві затримали жінку за пропаганду сепаратизму в соцмережах

 СБУ

СБУ заявила про затримання жінки, яка у соцмережах і, за даними спецслужби, за вказівкою російських кураторів вела антиукраїнську пропаганду, повідомляє прес-центр СБУ.

"Зловмисниця разом зі спільниками використовувала одну з соціальних мереж для поширення закликів по насильницької зміни чинної влади і організації зазіхань на територіальну цілісність і недоторканність України, а також фінансової підтримки терористичних організацій, що діють на тимчасово окупованих територіях", - йдеться в інформації.

За даними СБУ, також жінка керувала антиукраїнськими спільнотами у соцмережах.

"Зловмисниці оголошено про підозру за ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України. Їй обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою", - йдеться в повідомленні. У спецслужбі відзначили, що тривають невідкладні слідчі дії щодо встановлення всіх причетних до функціонування організованої злочинної групи.

Як повідомлялося раніше, мера Торецка (Донецька область) Володимира Слєпцова заарештували за підозрою у сепаратизмі. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на два місяці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення