У Києві злодій заліз у квартиру по інтернет-кабелю і прикинувся господарем

 44.ua

У Києві на вулиці Антоновича невідомий розбив вікно в квартирі і заліз туди по інтернет-кабелю. Про це повідомляє Нацполиція Києва.

"Підійшовши до вікна, чоловік помітив на вулиці між поверхами невідомого, який на інтернет-кабелі спускався в квартиру поверхом нижче", - йдеться в повідомленні.

Зловмисник планував покинути приміщення через двері, але додому повернулися власники - і злодію довелося бігти тим же шляхом.

“Проте добровільно залишати приміщення, в якому він ховався, невідомий відмовився, тому ми прийняли рішення задіяти поліцейських особливого призначення для його затримання, - йдеться в повідомленні поліції.

Коли правоохоронці опинилися в приміщенні, чоловік намагався обдурити їх: поліцейські застали його в кріслі з цигаркою, де він відпочивав після прання одягу, а сам при цьому представився власником квартири

“Опинившись в квартирі на 12-му поверсі, зловмисник спочатку намагався самостійно зламати замки, але потім подзвонив товаришеві - 38-річному місцевому жителю, який теж не зміг йому нічим допомогти і покинув будинок до приїзду поліції. Згодом його також встановили, затримали і доставили в районне управління поліції", - повідомляють в НПУ Києва.

Слідчі почали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення