У Києві зловили небезпечну банду, що грабувала пенсіонерів

 Апостроф

У Києві поліція зловила банду іноземців, які грабували пенсіонерів.

Про це повідомляє ресурс "Київ Оперативний" на своїй сторінці в Facebook.

Група зловмисників складалася з чотирьох осіб. Всі вони затримані за частиною 5 статті 186 КК України (Грабіж, вчинений в особливо великих розмірах або організованою групою).

1. Рита Павлівна, 1963 року народження. У Молдові затримувалася за крадіжки, грабежі та зберігання наркотиків.

2. Регіна Калістратівна, 1997 року народження.

3. Микола Іванович, 1995 року народження.

4. Марек Юрійович, 1997 року народження.

Злочинці проникали в квартири пенсіонерів під виглядом соціальних працівників і грабували їх. Іноді просто крали майно, а також були випадки, коли вони обмінювали старі речі на фальшиві гроші.

У повідомленні говориться, що банда орудувала давно на території міста і не виключено, що вони скоювали злочини і в Київській області.

"Жінки проникали в квартири, а чоловіки в цей час стежили за вулицею і під'їздом", - уточнює ресурс.

Також стало відомо, що зловмисники пересувалися на різних автомобілях, в тому числі - на орендованих: Volkswagen (AI4016HC), Mercedes (JCQ266 Md), Volkswagen (AX1461EK) і Toyota (AX0602EM). Під час обшуку в машинах правоохоронці вилучили справжні і фальшиві гроші, які використовувалися злочинцями для обману потерпілих.

До слова, тільки під час останнього нападу вони заволоділи 24 000 гривен. Під час цього вони і були затримані "на гарячому".

Всім учасникам банди загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до тринадцяти років із конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення