У Київській області група зловмисників викрала чоловіка, вимагаючи у нього гроші

 РБК-Україна

У Київській області група зловмисників викрала чоловіка, у якого вимагали грошові кошти в сумі 260 тисяч гривень. Про це йдеться в повідомленні на сторінці в Facebook прес-служби прокуратури Київської області.

Як зазначається, 24 січня, двоє зловмисників проникли на територію домоволодіння в с. Гвоздів Васильківського району, звідки викрали потерпілого. Його перевезли в підвальне приміщення сусіднього будинку, де тримали, прив'язавши за шию до батареї.

"Наносячи тілесні ушкодження 23-річному потерпілому зловмисники вимагали грошові кошти в сумі 260 тисяч гривень. Вранці 25 січня, не отримавши гроші, чоловіки змусили потерпілого копати собі могилу, вивізши його в ліс", - йдеться в повідомленні.

Потерпілий повідомив викрадачам, що надасть їм необхідні кошти, які нібито знаходяться в смт. Козин Обухівського району, куди вони і поїхали разом зі зловмисниками. В смт. Козин потерпілому вдалося втекти від викрадачів, забігши в магазин, він попросив викликати поліцію.

На даний час викрадачі затримані. Трьом зловмисникам оголошено про підозру за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України. Зараз вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення