У київському тролейбусі сталася масова бійка

 СЕГОДНЯ

У Києві на вулиці Драйзера сталася масова бійка в тролейбусі.

Про це в Facebook повідомив президент "Міжнародної служби порятунку 911" Павло Диба.

В ході перевірки з'ясувалося, що на зупинці в тролейбус увійшло кілька людей, які ледве трималися на ногах. Як пише Павло Диба, чоловіки представилися контролерами і почали перевірку пасажирів, які, в своїй більшості, перебували в такому ж стані, як і контролери.

"Свідки говорили, що контролери щодо постраждалого пасажира діяли злагоджено: били ногами вже лежачого, поки з нього не полилася, як з відра кров, а потім весь пасажирський склад тролейбуса кинувся на контролерів! Поки на місце прийшли слідчі, допоміг в пішої доставці двох занадто активних контролерів прямо в райвідділ", – пише Диба.

Потерпілому пасажиру обробили і перев'язали рани, але не госпіталізували. У нього був травмований палець на руці і розсічена брова.

Раніше під час бійки біля станції столичного метро чоловік отримав ножове поранення. Постраждалого у знепритомленому стані госпіталізували в лікарню, а правоохоронці затримали двох осіб, підозрюваних в причетності до скоєння злочину, – повідомляє головне управління Національної поліції в Києві.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення