У Криму рейсовий автобус вилетів в кювет: одна людина загинула, вісім поранені

 СЕГОДНЯ

В окупованому Криму рейсовий автобус злетів у кювет. В результаті ДТП одна людина загинула і ще вісім отримали травми різного ступеня тяжкості.

"Близько 17:30 на трасі Керч – Феодосія рейсовий автобус "Богдан" на 20 місць, який виконував рейс Керч – Заповітне, з'їхав з траси в кювет. Попередня причина ДТП – відмова гальм", - йдеться в повідомленні.

В автобусі, крім водія, перебувало восьмеро пасажирів, дітей серед них не було. Повідомляється також, що один з потерпілих отримав важкі поранення, а ще семеро – отримали травми середнього ступеня тяжкості

Також повідомляється, що зараз окупанти з'ясовують ім'я власника транспортного засобу і обставини видачі технічного висновку для виходу рейсового автобуса на маршрут. При цьому на сайті окупаційного МВС інформація про ДТП не публікується.

Нагадаємо, що це вже не перша серйозна ДТП в анексованому Криму за останній час. Так, важка військова техніка окупантів потрапила в ДТП і перекинулася. Через аварію з російськими військовими постраждали і цивільні, яким викликали "швидку".

Також повідомлялося, що недалеко від селища Партеніт сталася масштабна аварія – серед 12 "учасників" виявився тролейбус, молоковоз, чотири "ГАЗелі" і шість легковиків. Поранення отримала одна людина.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення