У Кривому Розі невідомі жорстоко побили помічника депутата

 Апостроф

У місті Кривий Ріг в ніч з 4 на 5 січня жорстоко побили помічника депутата місцевої міськради від партії "Укроп" Миколи Колесника Бориса Бичкова.

Про це повідомив сам потерпілий на своїй сторінці в Facebook і опублікував фото.

"Тупо били в трьох ногами і тупо по голові.Так били що аж пірсінг з обох вух позлітало. Не взяли взагалі нічого...ні грошей...ні телефона...ні ключей від автівки ні саму автівку бо п*зд*ли біля неї... А наприкинці мені сказали, що ще зустрінемось", - описує подію Бичков.

Відомо, що потерпілий самостійно дістався додому. Поліцію і медиків викликала дружина Бичкова.

"Радіо свобода" з посиланням на Криворізький відділ поліції повідомляє, що відомості про побиття помічника депутата внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ст. 125 "нанесення легких тілесних ушкоджень". Остаточне рішення буде прийнято після результатів судово-медичної експертизи.

Колесник вважає напад на свого помічника спробою залякати і натиснути на представників політичної сили. Останнім часом Бичков допомагав йому у виявленні порушень при реконструкції парку і палацу культури.

Сам депутат до 2014 року представляв в міськраді інтереси "Партії регіонів", але після подій на Майдані вийшов з політсили і був куратором добровольчого батальйону "Кривбас".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення