У Кривому Розі розстріляли таксі: троє людей опинилися в лікарні

 СЕГОДНЯ

У Кривому Розі Дніпропетровської області в ніч на 12 березня невідомі обстріляли автомобіль таксі. Внаслідок нападу троє людей – водій і двоє пасажирів – були госпіталізовані з вогнепальними пораненнями.

Як повідомили в прес-службі Криворізького відділу поліції, інцидент стався близько другої години ночі в металургійному районі міста. Про подію заявив водій таксі. За попередніми даними, постраждалі отримали непроникаючі поранення тіла.

На даний час поліцейські з'ясовують обставини нападу. Відкрито кримінальне провадження за статтею "хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї", яке загрожує покаранням у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Раніше стало відомо про те, щов Харкові на парковці двоє невідомих стріляли в чоловіка. За даними поліції, інцидент кваліфікували як замах на вбивство. Стрілянина сталася ввечері 11 березня на Московському проспекті.

Як з'ясувалося, близько 21:00 на парковці двоє невідомих відкрили стрілянину з вогнепальної зброї і внаслідок 30-річний чоловік у важкому стані був доправлений в лікарню.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення