У львівського бізнесмена в поїзді викрали майже три мільйони гривень

 СЕГОДНЯ

Працівники Личаківського відділу поліції завершили розслідування за фактом крадіжки грошей у 57-річного місцевого жителя, керівника одного з львівських підприємств, яка була скоєна 19 липня. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Правоохоронці встановили, що бізнесмен мав намір передати до Києва поїздом значну суму коштів готівкою. Його підлеглий, 31-річний львів'янин, дізнавшись про це, разом зі своїм 68-річним родичем, який також був працівником фірми, розробили план заволодіння грошима.

"Обидва вранці 19 липня приїхали на залізничний вокзал, дочекалися, коли туди прибуде син бізнесмена, і простежили, до якого вагону він попрямує. Після цього старший із співучасників сів у цей же поїзд і по дорозі підмінив сумку з грошима, яка перебувала в багажному відсіку салону. Вийшовши на станції Підзамче, зловмисник викликав таксі і поїхав на вокзал, де його чекав спільник ", – розповіли в поліції.

Викрадені 2 млн 955 тис. гривень вони поділили між собою.

Обом чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу України ( "Крадіжка)". Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна. Обвинувальний акт спрямований на розгляд суду.

Зловмисникам обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення