У Львові на хабарі затримали керівника управління міської ради

Вимагав та отримував від переможців тендеру «відкати» за виконання певних умов за договором. Сума «відкату» становила один відсоток. Затримали посадовця 5 березня, під час отримання неправомірної вигоди. Про це повідомляє Департамент захисту економіки Національної поліції України

Працівники управління захисту економіки у Львівській області Національної поліції задокументували протиправну діяльність керівника одного з управлінь Львівської міської ради. Посадовець організував «прозорий» механізм підписання необхідних документів для подальшого виконання робіт переможцями тендеру.

Так, було встановлено, що за погодження кошторисної документації з виконання ремонтно-будівельних робіт вулиць на території одного з районів м. Львова вимагав один відсоток «відкату» від загальної суми договору.

5 березня, оперативники УЗЕ, слідчі поліції Львівської області за процесуального керівництва прокуратури Львівської області затримали посадовця. Кошти, отримані у якості неправомірної вигоди було вилучено з кишені куртки правопорушника.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення