У Львові злодій на вулиці відібрав у хлопця взуття

Подія трапилась на перехресті вулиць Замарстинівська-Торф’яна у м. Львові. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Львівською місцевою прокуратурою №2 здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно раніше судимого за злочини проти власності 30-річного мешканця Черкаської області, який обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 КК України (грабіж, вчинений повторно).

Встановлено, що зловмисник підійшов до 22-річного та 21-річного місцевих мешканців та наніс одному із потерпілих декілька ударів кулаком у голову, а іншому – у живіт, після цього він відкрито заволодів їх мобільними телефонами, а також взуттям одного із потерпілих.

Під час досудового розслідування до чоловіка застосовувався запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Вироком Шевченківського районного суду м. Львова обвинуваченого визнано винним і призначено покарання у виді 4 років позбавлення волі та з у рахуванням вироку одного із районних судів м. Черкаси, на підставі ч.4 ст.70 КК України, за сукупністю злочинів, шляхом поглинання менш суворого покарання більш суворим його засуджено до статочного покарання у виді 5 років та 6 місяців ув’язнення

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення