У Миколаєві четверо чоловіків викрали дівчину-інваліда

 СЕГОДНЯ

Четверо чоловіків у Миколаєві проникли в квартиру, де жила 18-річна дівчина з інвалідністю, і викрали її. Чоловіки стверджують, що працюють в наркологічному центрі і діяли на прохання матері дівчини, яка запідозрила дочку в зловживанні наркотиками. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП в Миколаївській області.

У поліцію надійшло повідомлення, що четверо чоловіків проникли в квартиру дівчини і проти її волі затягли її в автомобіль, припаркований неподалік від будинку. Копи прибули за вказаною адресою і знайшли машину, з якої доносилися крики про допомогу. Поліцейські затримали викрадачів і доставили їх у відділення для з'ясування обставин. Затримані розповіли, що є представниками антинаркотичної асоціації, філія якої знаходиться в Херсоні, і приїхали до Миколаєва на прохання матері дівчини. Жінка довгий час перебуває закордоном і, нібито, дізналася про наркозалежність дочки.

"Стривожена такою новиною жінка звернулася до співробітників наркологічного центру з проханням допомогти дочці, яка є інвалідом дитинства", – розповідають у відділі комунікації ГУ НП в Миколаївській області, додаючи, що жінка побоювалася того, що дівчина пускає в свою квартиру й інших наркозалежних.

З Херсона до Миколаєва приїхали 34-річний співробітник центру і двоє 29-річних волонтерів, які разом з 36-річним місцевим жителем спробували викрасти дівчину. Копи перевірили чутки про можливу залежність жертви і не знайшли цьому підтвердження.

"Інформація про те, що вона надавала наркозалежним своє житло для вживання наркотичних речовин також не підтвердилася. Дівчину характеризують з позитивного боку", – розповідають поліцейські.

Більш того, виявилося, що потерпіла давно не спілкується зі своєю матір'ю. Також жінка ніколи не зверталася до правоохоронців за допомогою у вирішенні проблем з дочкою. Копи вилучили автомобіль викрадачів і повідомили їм про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Покарання за подібний злочин передбачає обмеження або позбавлення волі на строк до п'яти років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення